Fraud Blocker

Usynlig Tannregulering

Invisalign er en behandling som retter på tennene dine uten at du legger merke til det. Invisalign er nesten usynlig med flyttbare skinner som er spesiallaget etter tennene dine for å oppnå et smil du er fornøyd med. Skinnene bytter du selv hver 14. dag og ser forandringer med ukene som går.

Invisalign gjør en stor forskjell til smilet ditt uten at hverdagen forstyrres. Nærmere slutten av behandlingen får du et endelig og ønsket sluttposisjon. Er du ikke fornøyd med smilet ditt? Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon.

Vi har Invisalign sin egen 3D-skanner, iTero, som hjelper oss med å simulere hvordan tennene kan bli innen få minutter. Etter å ha scannet tennene, tar vi bilder av tennene, også kalt avtrykk, og estimerer et resultat på skjermen om hvordan det nye smilet ditt kan bli. For øyeblikket tilbyr vi gratis scanning, men bare i en begrenset periode, så vær kjapp og bestill en time hos oss i dag.

Invisalign for voksne

Usynlig tannregulering Invisalign. Har du alltid ønsket rette tenner, men engstet deg for å få synlig tannregulering? Nå kan du få usynlig tannregulering hos oss på Greverud Tannlegesenter uten noen form for ubehag. Vi tilbyr Invisalign, som er en effektiv og mer behagelig metode. Ønsket vårt er å få deg til å smile selvsikkert igjen.

Om du ønsker mer informasjon om Invisalign eller noen av våre andre produkter, gjerne kontakt oss her.

Hva er Invisalign?

Invisalign er gjennomsiktige plastskinner som settes på tennene, og er usynlige. Denne typen regulering skal regulere tennene dine i 22 timer, og du kan ta den av og på når du skal spise og pusse tennene. Slik får du rengjort tennene ordentlig hver dag og minsker risikoen for å få hull etter at tennene er ferdig regulert.

Ny skinne hver annenhver uke

Etter hvert som behandlingen starter, vil tennene dine reguleres, og det vil være behov for å bytte skinne regelmessig. Annenhver uke vil skinnen bli regulert på nytt. Dette vil være en normal rutine helt til tennene dine har fått den ønskede plasseringen.

Ingen venteliste

Greverud tannlegesenter har lang erfaring med ulike typer tannreguleringer, og nå har vi utvidet vårt tilbud med det populære Invisalign-systemet. Vi har ansatt en kjeveortopad Sreeram Kumar som er Spesialist i Kjeveortopedi .Han er Platinum Elite Provider for Invisalign. Han har lang erfaring med Invisalign og har jobbet som klinisk spesialist hos Invisalign på hovedkvarteret i Amsterdam. Han hadde ansvar for Skandinavia, øst Europa og deler av vest Europa. Han har gitt opplæring til flere tannleger og spesialister i disse landene i de forskjellige Invisalign behandlingsmetoder. Han har lagd over 3000 behandlingsplan for Invisalign tannleger. Ta det første steget mot et smil du er tilfreds med. Om du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med oss her.

Vi tilbyr annen usynlig tannregulering

I tillegg til Invisalign, tilbyr vi også andre usynlige behandlingsformer. Disse typene er Inman aligner og Clear aligner. Ønsker du å høre hva vi anbefaler, kontakt oss her.

Bestill en uforpliktende konsultasjon

  Flåtestadveien 3

  1415 Oppegård, Norge

  66 80 35 29

  Ring oss i dag!

  Åpningstider

  Man - fre: 09:00 - 17:00

  Timebestilling

  Bestill time