Fraud Blocker

Tannimplantat

Vi er dedikerte til å gi deg omfattende tannbehandling, inkludert tannimplantater som er en pålitelig metode for å erstatte ødelagte eller tapte tenner. Tannimplantater har vist seg å være en effektiv og langvarig løsning som gir naturlige resultater. Vår erfarne tannlege kan hjelpe deg med å gjenopprette ditt smil og din tannhelse. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål om tannimplantater eller ønsker mer informasjon.

Hva er tannimplantater og hvordan fungerer det?

Tannimplantater er små titan-skruer som kirurgisk settes inn i kjevebenet. Disse erstatter de manglende tannrøttene og gir en solid grunnlag for festing av en krone eller en bro, avhengig av ditt individuelle behov. Vårt mål er å gi deg kvalitetstenner som ser naturlige ut og varer lenge.

Krav til pasienten

Nesten alle kan vurdere tannimplantater, men det er viktig at pasienten er i god helse ved behandlingstidspunktet. Selv pasienter med kroniske sykdommer under medisinsk behandling kan være kandidater for tannimplantater. En sunn munnhule uten tannkjøttproblemer, kariesangrep eller infeksjoner er avgjørende for et vellykket og langsiktig resultat. Røyking bør unngås under tannimplantatbehandling, da det kan øke risikoen for komplikasjoner. Alder er ikke en hindring for tannimplantater. Hvis du har spørsmål om kvalifikasjoner, er du velkommen til å kontakte oss.

Venting kan gjøre mer skade

Tap av en eller flere tenner fører til at kjevebenet ikke stimuleres til ny benvekst. Dette kan føre til at benet gradvis brytes ned. Hvis du venter for lenge med å søke hjelp, kan det være en større risiko for at det ikke er tilstrekkelig benmasse for implantatet. Ved å sette inn et implantat kan benet stimuleres til å begynne å vokse på nytt. Kontakt oss nå for å bestille en konsultasjon og unngå ytterligere tap av benmasse.

Er tannimplantatbehandling smertefull?

Implantasjonsprosedyren utføres med lokalbedøvelse og er helt smertefri. Du kan oppleve noe hevelse og ubehag i løpet av de første dagene etter inngrepet, men dette kan enkelt lindres med smertestillende og kuldekompresser.

Tiden etter behandlingen

Moderne tannimplantatbehandling gir gode og langvarige resultater. For å sikre vellykkede implantater etter inngrepet, anbefales det å unngå røyking og alkohol i en uke. God munnhygiene, tannpuss etter måltider, unngåelse av meieriprodukter og sukker i en uke, samt å spise myk mat de første dagene, er også viktige trinn i etterbehandlingen.

Pris på tannimplantatbehandling

Tannimplantatbehandling kan være en investering i din tannhelse. I de fleste tilfeller må pasienten selv dekke kostnadene, men i noen tilfeller kan NAV gi bidrag avhengig av årsaken til tapet av tannen. Hvis du har spørsmål om økonomi og støtte, kan du gjerne kontakte oss.

Fremgangsmåte for tannimplantatbehandling

Steg 1: Tannlegen din trekker den skadede eller tapte tannen og forbereder området for implantatet. Du vil motta en midlertidig tann mens du venter på at området skal være klart for implantatet, noe som vanligvis tar 3-6 måneder.

Steg 2: Vår kirurg setter deretter inn tannimplantatet i samarbeid med tannlegen, som skal montere implantatkronen. Stingene fjernes etter 7-14 dager, og implantatet vil gro i 3-6 måneder.

Steg 3: Til slutt, din tannlege monterer implantatkronen, og du vil nyte et naturlig smil med varig kvalitet.

Vi er her for å støtte deg i din reise mot et sunnere og mer strålende smil. Ta kontakt med oss for å avtale en konsultasjon og få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha om tannimplanat.

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time