Fraud Blocker

Få et smil du vil vise frem

Våre tannlegers ekspertise innen estetisk og kosmetisk tannpleie, sammen med deres lidenskap for dette fagfeltet, gir oss muligheten til å tilby en sikker og skånsom estetisk tannbehandling.

Utstyrt med topp moderne teknologi og utført av tannleger med lang erfaring, kan du være trygg på at du får den beste behandlingen.

Økt livskvalitet

Har du noen gang tenkt på hvordan et flottere smil kan øke livskvaliteten din og gi deg mer glede i hverdagen?

Mange mennesker er usikre på om tenner kan justeres eller blekes, og her er ofte svaret ja. Ved et besøk hos oss kan du få en vurdering av dine tenner, og svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. Dette besøket er gratis og uforpliktende. Du vil også få et overslag over prisen for behandlingen, slik at du kan ta en gjennomtenkt beslutning om du vil gå videre med det.

Ta skrittet mot et flottere smil og økt livskvalitet i dag.

Betal slik det passer deg

Med Tannkonto mottar du fakturaen i midten av måneden etter besøket hos tannlegen, med betalingsfrist siste dag den måneden. Du har altså 30 til 60 dager fra besøket hos tannlegen til fakturaen skal betales. På fakturaen vil du se dine betalingsalternativer, hvor du kan betale alt på en gang eller dele opp betalingen.
 

Hvordan fungerer det?

Tannkonto tilbyr finansiering av tannbehandling. Uavhengig av tannbehandling vil du få muligheten til fleksibel betaling. Det vil si at du kan velge å dele opp fakturaen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder helt rentefritt.
 

Få en gratis vurdering av dine tenner

Last opp et bilde av dine tenner, og få en profesjonell vurdering av vår erfarne tannlege.

Dette er en rask og enkel måte å få tilbakemelding på hvilke behandlinger som kan være aktuelle for deg, uten av du behøver å besøke klinikken.

La vår tannlege vurdere dine tenner, og gi deg en anbefaling for hvordan du kan oppnå ditt drømmesmil.

Estetisk tannbehandling

Omfatter følgende:

Tannbleking

Profesjonell tannbleking for å oppleve et lysere og mer strålende smil. Tannbleking kan effektivt fjerne misfarging, og gi det et mer friskt og yngre utseende.

Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering gir deg muligheten til å justere tenner uten å måtte bære synlige bøyler. Opplev et mer diskret alternativ til tradisjonell tannregulering.

Airflow

Airflow kan hjelpe deg å få en sunnere tannhelse og et mer ønskelig smil. Oppdag hvordan du kan fjerne plakk og tannstein for å forhindre tannproblemer.

Fjerning av tannstein

Tannstein kan forårsake tannsmerter, tannkjøttsbetennelse og hull i tennene. Fjerning av tannstein gjør at du opplever en mer komfortabel og sunn munn.

Skallfasetter

Les mer om skallfasetter for å få ett mer estetisk tiltalende og jevnt smil. Skallfasetter er et kosmetisk alternativ til tradisjonell tannkorreksjon.

Tannkjøttjustering

Tannkjøttjustering kan redusere synligheten av tannkjøttsbetennelse og forbedre utseendet på tenner. Opplev en sunnere og penere munn.

Utskifting av fyllinger

Les mer om utskifting av fyllinger for å oppleve en mer komfortabel munn. Utskifting av fyllinger kan også forbedre tannhelse og forebygge tannproblemer.

Mellom og skjeve tenner​

Les mer om tannregulering for å få et mer rett og tiltalende smil. Tannregulering kan også forbedre tannhelse og forebygge tannproblemer.

Vurderinger

"Hvitere smil smertefritt og profesjonelt! Hyggelig og flink tannlege! Anbefales til alle 👍🏽"
Nooraldeen
"Jeg var storfornøyd da jeg gikk ut av tannlegesenteret og jeg kan med sikkerhet anbefale tannlegen min videre! Nå har det gått ca en uke etter at jeg ble ferdig med Invasalign behandlingen og jeg er super fornøyd og merker stor forskjell på selvtilliten og selvfølelsen."
Sana

Få et strålende smil du vil vise frem

Bestill en time i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time