Fraud Blocker

Behandling Av Tannlegeskrekk

På Greverud Tannlegesenter har vi omfattende erfaring med å håndtere pasienter som lider av tannlegeskrekk (odontofobi). Vi forstår at tannlegeskrekk kan ha ulike årsaker og påvirke hver enkelt person på forskjellige måter. Derfor tilpasser vi alltid vår tilnærming for å imøtekomme dine spesifikke behov og bekymringer.

Tannlegeskrekk er vanlig

Det er viktig å erkjenne at tannlegeskrekk er vanlig, og mange mennesker lider i stillhet, unngår tannlegebesøk til de opplever ekstreme tannsmerter. Dessverre kan dette føre til større behandlingsbehov for hvert år som går uten tannpleie. Vi oppfordrer alle som lider av tannlegeskrekk til å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med å overvinne dine bekymringer og ta vare på din munnhelse.

Vår tilnærming til behandling av tannlegeskrekk

Vi tar din tannlegeskrekk på alvor. Vår praksis er bygget på tillit, og vi vil aldri utføre noen form for behandling uten ditt samtykke. Vi setter av god tid til hver pasient, slik at du kan føle deg komfortabel og trygg hos oss. Vår viktigste prioritet er å gi deg den omsorgen og støtten du trenger for å få den tannbehandlingen du fortjener.

Helfo-refusjon for alvorlig tannlegeskrekk

For pasienter med alvorlig tannlegeskrekk som også har stort behandlingsbehov, kan Helfo-refusjon være en mulighet. Vi veileder våre pasienter gjennom prosessen slik at de kan få den økonomiske støtten de har krav på gjennom Helfo.

Overvinn tannlegeskrekk sammen

Vi er her for å hjelpe deg med å overvinne tannlegeskrekken og få den tannpleien du trenger for å opprettholde en sunn munnhelse. Ta kontakt med oss i dag, slik at vi kan starte på reisen mot et smertefritt og bekymringsfritt smil. Du er ikke alene, og vi er her for å støtte deg hele veien.

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time