Fraud Blocker

Tanngnissing

Vi er stolte av å tilby omfattende tannpleie som dekker alle dine behov for vanlig tannbehandling, inkludert vanlige konsultasjoner, kjevebehandling, usynlig regulering, rotbehandling, fyllinger, og mange andre behandlingsformer. Vårt erfarne team er her for å ta vare på din munnhelse. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om våre tjenester eller trenger mer informasjon.

Tanngnissing og tannpressing - Løsningen for dine behov

Hvis du opplever tanngnissing eller tannpressing mens du sover, kan dette føre til intensive muskelsammentrekninger som resulterer i smerte i omkringliggende vev, ledd og muskler. Vanlige symptomer på tanngnissing inkluderer:

  • Smertefulle og ømme kjever
  • Ømfintlige og følsomme tenner
  • Stiv nakke
  • Spennings- og/eller morgenhodepine
  • Migrene

Bittskinne - Den effektive løsningen mot tanngnissing og tannpressing

En bittskinne er den beste måten å håndtere tanngnissing på. Dette gjennomsiktige og myke apparatet festes til tennene i overkjeven og bidrar til å redusere presset, dermed fjernes den umiddelbare årsaken til smerten. Ettersom tanngnissing ofte skjer ubevisst om natten, kan årsaken til smertene gå ubemerket både hos deg selv, hos legen og hos tannlegen.

Våre bittskinner er skreddersydd for å passe perfekt til din munn og er en svært effektiv løsning for å redusere og eliminere tanngnissing og tannpressing. Det beste av alt er at behandlingen med bittskinne er godkjent og dekkes av NAV. Mange av våre pasienter har rapportert betydelig lindring etter å ha brukt bittskinnen om natten.

Hvordan fungerer bittskinnen?

Bittskinnen brukes mens du sover og hindrer kraftig sammenbiting av kjeven om natten. Dette avlaster musklene og reduserer slitasje på tennene dine. Våre pasienter har i de fleste tilfeller rapportert om betydelig forbedring og smertelindring etter å ha brukt bittskinne.

Hvis du ønsker behandling for tanngnissing eller har spørsmål om våre behandlinger, ta gjerne kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den rette løsningen for dine behov og gi deg lindring fra tanngnissing og tannpressing.

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time