Fraud Blocker

Mellom og skjeve tenner​

Ditt smil er et viktig uttrykk for din personlighet og selvtillit. Men mellomrom og skjeve tenner kan noen ganger påvirke ditt smils estetikk og funksjonalitet. Tannregulering er en pålitelig og effektiv metode for å korrigere disse utfordringene og skape et fantastisk smil du kan være stolt av.

Hva er mellom/skjeve tenner?

Mellomrom mellom tennene og skjeve tenner er vanlige tannfeil som kan påvirke både utseende og oral helse. De kan føre til:

 1. Estetiske bekymringer: Mellomrom og skjeve tenner kan påvirke smilens symmetri og estetikk, noe som kan redusere selvtilliten.
 2. Tyggeproblemer: Skjeve tenner kan føre til feil tygging og problemer med bittfunksjonen.
 3. Tannkjøttproblemer: Mellomrom kan også føre til økt risiko for tannkjøttproblemer og tannråte, da det kan være vanskelig å rengjøre mellom tennene grundig.

Hvordan fungerer tannregulering for å korrigere mellomrom og skjeve tenner?

Tannregulering er en effektiv og velprøvd metode for å korrigere tannfeil og skape et vakkert smil. Her er hvordan det fungerer:

 1. Evaluering: Før behandlingen starter, vil tannlegen eller ortodontisten utføre en nøye vurdering av dine tannhelsebehov og mål.
 2. Planlegging: En tilpasset behandlingsplan blir utviklet for å korrigere dine spesifikke tannfeil. Dette inkluderer bestemmingen av hvilken type tannregulering som passer best for deg, for eksempel konvensjonelle metallbraketter, gjennomsiktige tannreguleringer, eller Invisalign.
 3. Påføring av tannregulering: Tannreguleringen blir påført tennene og justert regelmessig i løpet av behandlingen for å flytte tennene gradvis til ønsket posisjon.
 4. Ettersyn og oppfølging: Periodiske kontroller og justeringer sikrer at behandlingen går som planlagt og at resultatene blir så nøyaktige som mulig.

Fordelene ved tannregulering:

 • Estetisk forbedring: Tannregulering kan forvandle ditt smil ved å korrigere mellomrom og skjeve tenner.
 • Bedret tyggefunksjon: Rettetenner kan forbedre tyggefunksjonen og oral helse.
 • Forebygging av tannhelseproblemer: Rett tannstilling kan redusere risikoen for tannråte og tannkjøttproblemer.
 • Selvtillit: Et vakkert smil kan øke selvtilliten og selvfølelsen.

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time