Fraud Blocker

Hva er Airflow?

Airflow er en avansert tannrensingsteknikk som bruker en kraftig kombinasjon av luft, vann og en spesielt formulert pulver for å fjerne flekker, plakk og biofilm fra tennene. Det er et svært effektivt, minimalt invasivt og behagelig alternativ til tradisjonelle tannskalering og polering.

Airflow er en skånsom og ikke-invasiv prosedyre, noe som gjør den godt tolerert av pasienter, inkludert de med sensitive tenner og tannkjøtt. Den eliminerer behovet for skraping eller bruk av tradisjonelle tannlegeinstrumenter.

Regelmessige rengjøringer med Airflow kan bidra til forbedret generell munnhelse og redusere behovet for mer omfattende tannbehandlinger i fremtiden. Vi kan også tilpasse Airflow systemet for å skreddersy behandling til dine individuelle behov og preferanser.

Enten du ønsker å forbedre estetikken i ditt smil eller opprettholde din munnhelse, er Airflow en moderne tjeneste innen tannpleie som tilbyr effektivitet, komfort og enestående resultater. Det er et bevis på kontinuerlig innovasjon innen tannpleie, som gjør tannrensinger til en mer behagelig og effektiv opplevelse for pasienter.

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time