Fraud Blocker

Undersøkelse

Å opprettholde god munnhelse er avgjørende for et strålende smil og generell velvære. Vår omfattende tannlegeundersøkelsestjeneste er skapt for å gi deg den beste omsorgen og ekspertisen for din munnhelse, og vi bruker avanserte verktøy som røntgenbilder og tannsteinrens for å sikre grundig vurdering og effektiv forebygging.

Hva kan du forvente fra vår tannlegeundersøkelsestjeneste?

Røntgenbilder for nøyaktig diagnostikk: Våre dyktige tannleger bruker røntgenbilder for å få et detaljert bilde av dine tenner, tannkjøtt og kjeve. Dette hjelper oss med å oppdage skjulte problemer som karies mellom tennene, infeksjoner eller andre potensielle trusler mot din munnhelse. Vårt fokus er å gi en presis diagnose, noe som gjør det mulig å tilby den mest passende behandlingen.

Tannsteinrens for en frisk munn: Tannstein, eller kalkbelegg, er en hard opphopning av bakterier og mineraler på tennene som ikke kan fjernes ved vanlig tannpuss. Våre tannleger bruker skånsomme, moderne verktøy for å fjerne tannsteinen grundig. Dette er en viktig del av forebyggingen av tannkjøttsykdommer og karies.

Personlig rådgivning: Etter en grundig undersøkelse og eventuell behandling, vil våre tannleger gi deg personlige råd om tannpleie og ernæring for å opprettholde din munnhelse på lang sikt. Vi ønsker å være din partner for en sunn og strålende smilende fremtid.

Behandlingsplanlegging: Hvis vi oppdager eventuelle tannproblemer under undersøkelsen, vil vi utarbeide en skreddersydd behandlingsplan og diskutere alle alternativer og kostnader med deg, slik at du kan ta informerte beslutninger om din egen munnhelse.

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time