Fraud Blocker

Tannbleking

Et strålende smil er en uvurderlig ressurs, og estetisk tannbleking har blitt en populær måte å forbedre tannfargen og gjenopprette selvtilliten på. Enten du er bekymret for misfargede tenner forårsaket av alder, kaffe, te, røyking eller annen påvirkning, kan estetisk tannbleking gi deg muligheten til å få tilbake den blendende hvite gløden i ditt smil.

Hva er tannbleking?

Tannbleking, også kjent som estetisk tannbleking eller dental bleking, er en kosmetisk prosedyre som brukes til å lysne tannfargen og fjerne misfarging. Denne prosessen involverer bruk av spesielle blekemidler som bryter ned pigmentene som har satt seg i tannemaljen, og som gir tenner deres naturlige hvite farge. Moderne tannblekingsprosedyrer er utviklet for å være skånsomme og trygge for tannemaljen og tannkjøttet. De inneholder ingredienser som beskytter tennene mens de blekes.

Hva er fordelene med tannbleking?

Tannbleking kan tilpasses individuelle behov og preferanser. Enten du foretrekker en rask in-office behandling eller en mer gradvis hjemmebleking, er det løsninger som passer for alle. Et hvitere smil kan også øke selvtilliten og gi deg en mer positiv holdning til ditt utseende. Dette kan ha en positiv innvirkning på ditt personlige og profesjonelle liv.

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time