Fraud Blocker

Skallfasetter

Skallfasetter uten sliping

Drømmer du om å smile mer? Skallfasetter er tynne lag av porselen som brukes for å gjenskape tennenes naturlige utseende.  Skallfasetter egner seg for de som ønsker mindre endringer i tannplassering, eller å endre tennenes form, størrelse eller farge. Skallfasettene støpes individuelt for hver enkelt pasient, og det er derfor umulig å se forskjell på en skallfasett og en naturlig tann. Med skallfasetter kan du på bare noen uker få perlehvite tenner og smilet du alltid har drømt om.

I trygge hender

Tannlege Iram Kazmi er estetisk tannlege med lang erfaring innen estetiske tannbehandlinger. Ønsket om å få pasientene til å smile førte henne i retning av estetiske tannbehandling. Målet var å gjenopprette pasientenes smil uten å skade emaljen, og i noen tilfeller å oppnå rettere tenner ved hjelp av avtakbar usynlig tannregulering. Etter omfattende forskning ble tannlege Iram en del av tannlege Kent Nymans team i Sverige, der hun lærte seg teknikken med skallfasetter uten tannsliping (Non-Prep Veneers).

Tannlege Oppegård

Hvordan fungerer skallfasetter?

Lik tradisjonelle skalfasetter, krever skalfasetter uten sliping ingen forandringer på tennene før de blir satt på. Noen ganger kan skallfasetter bli satt på tennene uten noen form for forberedelse.

Hvis du vil vite mer om våre enkle og smertefrie skallfasetter uten sliping, kan du kontakte oss uten forpliktelser.

Skalfasetter pris

Priser for skallfasetter

Konsultasjon 500kr (som trekkes fra behandlings prisen)

Pris 7900kr/ tann (Skallfasetter uten sliping)

Hva sier våre pasienter

Få et strålende smil du vil vise frem

Bestill en konsultasjon i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time