Fraud Blocker

Tannkjøttjustering

Et vakkert smil handler ikke bare om tennene; tannkjøttet spiller også en avgjørende rolle i å oppnå estetisk balanse og harmoni. Tannkjøttjustering er en spesialisert tjeneste som fokuserer på å forbedre formen, symmetrien og helsen til tannkjøttet for å skape et smil som er virkelig strålende.

Hva er tannkjøttjustering?

Tannkjøttjustering, også kjent som tannkjøttkirurgi eller periodontal plastikkirurgi, er en tannpleietjeneste som er utformet for å korrigere og forbedre utseendet på tannkjøttet rundt tennene. Denne prosedyren er ideell for pasienter som opplever følgende problemer:

  1. Gummy Smil: Pasienter med et "gummy smil" har en overflødig eksponering av tannkjøtt når de smiler, noe som kan gi et ubalansert estetisk utseende.
  2. Ujevnt Tannkjøtt: Noen mennesker kan ha ujevnt tannkjøtt, der noen deler er høyere eller lavere enn andre, noe som kan skape asymmetri i smilet.
  3. Tannkjøttretraksjon: Tannkjøttretraksjon oppstår når tannkjøttet trekker seg tilbake fra tennene, noe som kan føre til økt følsomhet og estetiske bekymringer.

Hvordan fungerer tannkjøttjustering?

Tannkjøttjustering utføres av erfarne tannleger eller periodontister og innebærer nøye tilpasning av tannkjøttet for å oppnå ønsket utseende. Prosedyren kan inkludere følgende trinn:

  1. Evaluering og Planlegging: Tannlegen vil vurdere tannkjøttets tilstand, ta nødvendige røntgenbilder og utvikle en tilpasset plan for tannkjøttjustering.
  2. Kirurgiske Inngrep: Dette kan innebære fjerning av overflødig tannkjøtt, tilføyelse av tannkjøtt ved behov for å dekke eksponerte røtter, eller rettelse av asymmetrier.
  3. Healing og Ettersyn: Etter inngrepet vil du få instruksjoner for omsorg og ettervern for å sikre en sunn og rask helbredelse.

Fordelene ved tannkjøttjustering:

  • Forbedret Smil: Tannkjøttjustering kan gi deg et mer balansert og tiltalende smil ved å korrigere estetiske mangler.
  • Redusert Tannfølsomhet: Ved å dekke eksponerte røtter kan tannkjøttjustering bidra til å redusere tannfølsomheten.
  • Økt Selvtillit: Et vakkert smil kan øke selvtilliten og selvfølelsen din.
  • Bedre Oral Helse: Tannkjøttjustering kan også bidra til å forbedre den generelle helsen til tannkjøttet og tannstrukturen.

Tannkjøttjustering er en skreddersydd løsning for de som ønsker å oppnå et smil som er både sunt og estetisk tiltalende. Våre erfarne tannleger er her for å hjelpe deg med å oppnå den balansen og harmonien du fortjener. Kontakt oss i dag for en konsultasjon og ta det første skrittet mot ditt drømmesmil!

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time