Fraud Blocker

Tannlegevakt

Behov for Tannlegevakt/akutt tannlege i Oppegård/Nordre Follo?

I øyeblikk av akutte tannproblemer og smerter er det viktig å vite at du kan stole på profesjonell hjelp når du trenger det mest. Vår Greverud Tannlegesenter sin akutte tannlegevakt er dedikert til å være tilgjengelig for deg når uventede situasjoner oppstår. For å få akutt time så raskt som mulig må du ringe inn til 66 80 35 29

Dersom du har noen form for tannverk, har svelget en tann eller tapt en fylling, vil vi kunne hjelpe deg så fort du kontakter oss.

Åpningstider

Dersom du ønsker akutte timer utenfor våre normale åpningstider, ring  66 80 35 29

Ved kontakt i disse åpningstidene vil vi kunne garantert hjelpe samme dag og innen 2 timer etter du har kontaktet oss:

Mandag-Fredag: 09-20:00

Lørdag: 10:00 - 20:00

Hvorfor velge vår akutte tannlegevakt?

Vi har en solid team av erfarne tannleger som er klare til å hjelpe deg med akutte tannproblemer når som helst. Her er hva du kan forvente når du velger vår akutte tannlegevakt:

  • Bredspektret behandling: Våre tannleger tilbyr de samme omfattende behandlingstjenestene som ved normale åpningstider, slik at du kan få den omsorgen du trenger uavhengig av situasjonen.
  • Håndtering av akutte tannproblemer: Vi er spesialiserte på å takle akutte tannsmerter, tannbyller, løse og knekte tenner samt skader som følge av fall og vold. Uansett problemet, er vi her for å lindre smerte og gjenopprette din munnhelse så raskt som mulig.
  • Rask tilgjengelighet: Som vår pasient kan du stole på at vi gir deg en time samme dag når du virkelig trenger det. Vårt mål er å gi deg øyeblikkelig lindring og omsorg når du står overfor tannproblemer i akutte situasjoner.
  • Erfarne tannleger: Våre tannleger har lang erfaring og er trent til å håndtere alle typer akutte tannhenvendelser. Du kan stole på vår ekspertise og dedikasjon til din munnhelse.

Når øyeblikket er kritisk, kan du stole på vår akutte tannlegevakt. Kontakt oss umiddelbart når du trenger profesjonell tannomsorg i akutte situasjoner. Vi er her for å gi deg smertelindring og gjenopprette din munnhelse med omsorg og dedikasjon.

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time