Fraud Blocker

Munnhygiene

Selv om vi er flinke til å børste tennene daglig, samler det seg likevel bakterier og matrester mellom tennene, der tannbørsten ikke kan nå. Denne oppsamlingen kan føre til irritasjon i tannkjøttet, noe som igjen aktiverer kroppens forsvarssystem og resulterer i hevelse og blødning i tannkjøttet.

Unngå dårlig ånde og tannproblemer

I tillegg til tannkjøttsproblemer kan disse bakteriene også føre til dårlig ånde, en lukt som man selv ofte ikke merker på grunn av vane, men som omgivelsene kan oppfatte. Derfor er god munnhygiene avgjørende for å opprettholde en frisk pust og unngå tannproblemer som karies og tannløsning.

Hvordan oppnå god munnhygiene

En god munnhygienerutine inkluderer grundig tannbørsting, bruk av tanntråd for å fjerne matrester mellom tennene, og regelmessige besøk hos tannlegen for profesjonell rengjøring. Med en effektiv munnhygiene kan du betydelig redusere risikoen for tannproblemer og nyte et friskt smil.

Greverud Tannlegesenter - Din partner for god munnhygiene

Vi er her for å hjelpe deg med å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil. Enten du trenger råd om munnhygienerutiner eller profesjonell rengjøring, er vårt erfarne team klare til å støtte deg. Kontakt oss for en avtale og ta det første skrittet mot en sunnere munn og et selvsikkert smil.

Bestill time hos oss i dag

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time