Fraud Blocker

Om oss

Vi ønsker både nåværende og nye pasienter varmt velkommen til en av Follos mest moderne tannklinikker.

Våre tannleger har alle 10+ års erfaring, er faglig oppdatert og opptatt av at du skal føle deg trygg og få behandlingen du trenger.

Vi har lange åpningstider og det er enkelt å parkere hos oss. Utenom våre åpningstider kan du nå oss på vår vakttelefon: +47 465 24 107.

Vi har samlet flere spesialister hos oss slik at du som pasient kan henvende deg til oss for alle dine tannbehov.

Du finner oss på Greverud Torg (2. Etasje) i Oppegård. 90 minutter gratis parkering et steinkast fra Greverud togstasjon og bussholdeplass.

Vi er tilknyttet Norsk Helsenett og har direkte oppgjørsavtale med Helfo. Det betyr at du bare betaler egenandel om du er berettiget til trygderefusjon.

Tannlege Oppegård

Klinikken

Vi kan tilby deg en trygg og behagelig tannbehandling i moderne lokaler.

Enten det er snakk om forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie, ønsker vi deg velkommen.

Du får time på dagen når noe virkelig haster.
Vi har akutt tjeneste både på dag og kveldstid.

Tannlegene

Hos oss vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse. Alle her hos oss i Greverud Tannlegesenter engasjerer seg for å gi deg tannbehandling av høy kvalitet. Vi bygger langvarige relasjoner et smil om gangen.

Javid Ahmed Kazmi

Faglig leder. Tannlege eksamen 1980. Tidligere lærer ved Tannlegehøyskolen ved Universitet i Oslo . Lang erfaring innenfor protetikk kroner, broer og proteser .

Najaf Ali Kazmi

Spesialkompetanse i implantatprotetikk HELFO

Rubab Kazmi

Allmenn Tannlege/Invisalign provider.

Iram Kazmi

Iram har jobbet som tannlege siden 2008. Ønsket om å få pasientene til å smile førte henne i retning av kosmetisk tannbehandling. Målet var å gjenopprette pasientenes smil uten å skade emaljen, og i noen tilfeller å oppnå rettere tenner ved hjelp av usynlig tannregulering. Etter omfattende forskning ble Tannlege Iram en del av Tannlege Kent Nymans Estetisk team i Göteborg, der hun lærte seg teknikken med skallfasetter uten tannsliping (Non-Prep Veneers). Irams tjenester er estetisk tannbehandling og kosmetiske ansiktsbehandling. Iram er lidenskapelig opptatt av å fremheve pasientens naturlige skjønnhet. Utgangspunktet hennes er “less is more”, og hun elsker å gjøre diskré estetiske justeringer som gir et førsteklasses, og samtidig naturlig resultat.

Sreeram Kumar

Kjeveortopeden Kumar er en av Norges mest erfaren invisalign behandler som behandler både barn og vokse med denne metoden. Han er Diamond provider for Invisalign det vil si at han har høy kompetanse til å behandle alle bittfeil.

Lubomir Sabev

Lubomir har flere års erfaring som privat praktisere tannlege og siden 2011 har han behandlet over 2500 pasienter. For han det er viktig å jobbe i et godt team og faglig arbeidsmiljø, så vi kan gi pasientene hjelpen de trenger. Lubomir kommuniserer godt med pasientene, er tålmodig, fleksibel, løsningsorientert og pålitelig. Som allmennpraktiserende tannlege utfører han et vidt spekter av behandlinger b.a. forebyggende , akutt, konserverende, endodonti, avtagbar og fast protetikk og kirurgisk behandling. Han har spesialkompetanse i implantat protetikk Helfo.

Akkurat nå: Tilbud på tannbehandlinger

Hva sier våre kunder?

Rolf Herman Longnes
Les mer
Følte meg godt ivaretatt og mine spesielle behov, ble virkelig tatt på alvor.
Bård Anders Lien
Les mer
Jeg opplever Greverud Tannlegesenter som service innstillt, hyggelig og profesjonelt
Tine Cecilia Holm
Les mer
Iram er hyggelig, dyktig og profesjonell. Hos henne føler jeg meg velkommen og i trygge hender. Superfornøyd med behandlingen. Anbefaler henne på det varmeste.
Jalileh Rahimmy
Les mer
Super fornøyd, lite ventetid, dyktige og hyggelige tannleger.
Thor Henning Hansen
Les mer
God tjeneste i vårt lokale område.
Dubravka Gruban
Les mer
Veldig dyktig tannlegen, fikk bra og rask behandling . Det var ikke ventetid,fikk behandling på dagen. Anbefales.
Arild Moe
Les mer
Superflott sted og utrolig behagelig tannlege, kan anbefales på det sterkeste.
elmira halimi
Les mer
Veldig flinke tannleger og jeg er veldig fornøyd med behandlingen. Jeg har både fikset tenner der og nå har jeg gått i gang med usynlig tannregulering. Såååå fornøyd.
Lene Johansen
Les mer
God service, fine lokaler og hyggelig personell
Filloreta Imeri
Les mer
Kjempe dyktig og fin gjeng! Definitivt tilbake!!
Hajar Bensliman
Les mer
Etter at jeg begynte hos Iram gruer jeg meg ikke like mye til å gå til tannlegen. Hun er faglig dyktig, forsiktig og god til å forklare og berolige. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt og forstått med tanke på tannlegeskrekken jeg har hatt i mange mange år. Veldig fornøyd!
Gunn Swan Nilsen
Les mer
Kjempeflinke tannleger, god service og gode priser. Jeg er veldig fornøyd med mitt besøk
Vera Vera
Les mer
Profesjonelle og hyggelige, Enkelt å bestille. Jeg er meget fornøyd
Annika Kjøle
Les mer
Grundig og bra behandling. Veldig fornøyd og har byttet fast tannlege etter mange år.
Anita Romano
Les mer
Veldig hyggelig og flink tannlege. Var blid og hyggelig. Jeg er 100% fornøyd med arbeidet hun utført på meg. Positive opplevelser. Skal tilbake.
Belinda Aniston
Les mer
Utmerket service og kvalitet, meget god oppfølging og informasjon over hele linjen. Selv om det er et stykke å kjøre for min del, har jeg blitt en fast kunde. Fokus på naturlig look ved injisering for anti-aging. Veldig fornøyd, kan anbefales!
Previous
Next

Her finner du oss

Flåtestadveien 3

1415 Oppegård, Norge

66 80 35 29

Ring oss i dag!

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 17:00

Timebestilling

Bestill time