Vi ønsker nye pasienter varmt velkommen til en av Follos mest moderne tannklinikker.

Greverud Tannlegesenter er en ny avdeling av Sentrum Tannlegesenter i Oslo.

Vi ønsker nye pasienter varmt velkommen til en av Follos mest moderne tannklinikker. Vi fokuserer på kvalitets behandlinger og gir trygghet til våre pasienter. Teamet består av erfarne tannleger.

Vi har lange åpningstider og utenom våre åpningstider så kan du nå oss på vår vakttelefon. Vi har samlet flere spesialister hos oss sånn at du som pasient kan henvende deg til oss for alle dine tannproblemer.

Du finner oss på Greverud Torg (2. Etasje) i Oppegård. 90 minutter gratis parkering et stein kast fra Greverud togstasjon og bussholdeplass. Vi er tilknyttet Norsk Helsenett og har direkte oppgjørsavtale med Helfo. Det betyr at du bare betaler egenandel om du er berettiget til trygderefusjon.

Tannlege Oppegård

Klinikken

Greverud Tannlegesenter er en topp moderne klinikk lokalisert i Greverud Senter 2.min fra Greverud togstasjon og bussholdeplass. Vi har 90 minutter gratis parkering. Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene, enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie. Du får time på dagen når noe virkelig haster.
Vi har akutt tjeneste både på dag og kveldstid.

Tannlegene

Hos oss vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse. Hele staben hos Greverud Tannlegesenter engasjerer seg for å gi deg tannbehandling av høy kvalitet. Vi bygger langvarige relasjoner et smil om gangen.

Javid Ahmed Kazmi

Faglig leder. Tannlege eksamen 1980. Tidligere lærer ved Tannlegehøyskolen ved Universitet i Oslo . Lang erfaring innenfor protetikk kroner, broer og proteser .

Najaf Ali Kazmi

Spesialkompetanse i implantatprotetikk HELFO

Rubab Kazmi

Allmenn Tannlege/Invisalign provider.

Iram Kazmi

Iram har jobbet som tannlege siden 2008. Ønsket om å få pasientene til å smile førte henne i retning av kosmetisk tannbehandling. Målet var å gjenopprette pasientenes smil uten å skade emaljen, og i noen tilfeller å oppnå rettere tenner ved hjelp av usynlig tannregulering. Etter omfattende forskning ble Tannlege Iram en del av Tannlege Kent Nymans Estetisk team i Göteborg, der hun lærte seg teknikken med skallfasetter uten tannsliping (Non-Prep Veneers). Irams tjenester er estetisk tannbehandling og kosmetiske ansiktsbehandling. Iram er lidenskapelig opptatt av å fremheve pasientens naturlige skjønnhet. Utgangspunktet hennes er “less is more”, og hun elsker å gjøre diskré estetiske justeringer som gir et førsteklasses, og samtidig naturlig resultat.

Sreeram Kumar

Kjeveortopeden Kumar er en av Norges mest erfaren invisalign behandler som behandler både barn og vokse med denne metoden. Han er Diamond provider for Invisalign det vil si at han har høy kompetanse til å behandle alle bittfeil.

Lubomir Sabev

Lubomir har flere års erfaring som privat praktisere tannlege og siden 2011 har han behandlet over 2500 pasienter. For han det er viktig å jobbe i et godt team og faglig arbeidsmiljø, så vi kan gi pasientene hjelpen de trenger. Lubomir kommuniserer godt med pasientene, er tålmodig, fleksibel, løsningsorientert og pålitelig. Som allmennpraktiserende tannlege utfører han et vidt spekter av behandlinger b.a. forebyggende , akutt, konserverende, endodonti, avtagbar og fast protetikk og kirurgisk behandling. Han har spesialkompetanse i implantat protetikk Helfo.